Categorieën
Uncategorized

MovieInsiders #327: The Batman, The Matrix Resurrections, Flee, Licorice Pizza, Belfast, King Richard, Madres Paralelas

Welkom terug! Na een lange afwezigheid is dit dan eindelijk de comeback van MovieInsiders. Er is veel gebeurd: een pandemie, een oorlog, een geboorte… Maar niks krijgt dé filmpodcast van Nederland klein en dus gaan Gudo en John vol hernieuwde energie door met wat ze niet laten kunnen.

Aan het format is niet gesleuteld, wel is de studio verrijkt met een extra microfoon. Vol trots introduceren de MovieInsiders een nieuw familielid. Dat Jasper Tonnon, ooit verantwoordelijk voor de VPRO Cinema Podcast, al even knettergek is van film wordt in deze aflevering snel duidelijk tijdens een pittig rondje ‘Grill de Gast’, waarna het echte werk kan beginnen.

Het trio staat uitgebreid stil bij The Batman met Robert Pattinson als de populaire DC Comics-held. Wacht, wéér een avontuur van de vleermuisman? Doet de film iets dat we in dit reeds wijdvertakte universum nog niet eerder zagen? Vervolgens staan ze stil bij een vrachtlading aan titels die we nu in de bioscoop kunnen aanschouwen. Verwacht een vertrouwde kritische blik op onder meer Belfast, King Richard, Madres Paralelas, Flee, Scream en meer… 

00:00 Introductie
06:11 Grill de Gast
17:40 Recensie: The Batman
39:57 Ook nog gezien: The Matrix Resurrections, Scream, The King’s Man
47:09 Recensie: Flee
55:22 Ook nog gezien: The Worst Person in the World, Licorice Pizza
66:35 Ook nog gezien: Belfast, Nightmare Alley, King Richard, The Eyes of Tammy Faye, The Tragedy of MacBeth, Madres Paralelas
85:02 Vooruitblik

2 reacties op “MovieInsiders #327: The Batman, The Matrix Resurrections, Flee, Licorice Pizza, Belfast, King Richard, Madres Paralelas”

Over Licorice Pizza; De hele familie van Alana, is haar echte gezin.
Niet alleen de zussen, maar ook de ouders in de film, zijn hun echte ouders.
Moti Haim, Donna Haim, Este Haim, Danielle Haim en Alana Haim uiteraard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.