Categorieën
Uncategorized

MovieInsiders #332: Doctor Strange in the Multiverse of Madness, De invloed van Marvel en het beste (en slechtste) van het MCU

Gudo en John duiken diep in het Marvel-universum, of beter gezegd het Marvel-multiversum. Eerst: hoe bevalt het vervolg op Doctor Strange waarin de door Benedict Cumberbatch gespeelde tovenaarsdokter de superheldenwereld openbreekt en het moet opnemen tegen Scarlet Witch en…zichzelf? Er wordt rekening gehouden met hen die de film nog niet zagen, maar na het geluid van de gong krijgt de recensie ook een spoilerakte. Vervolgens vragen de heren zich in deze podcast af wat de invloed van het MCU is op het blockbusterlandschap? En wat zijn de pareltjes en de rotte appels in deze enorme franchise die ooit in 2008 begon met de eerste Iron Man?

00:00 Introductie
04:05 Recensie: Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Spoilers vanaf 20:21)
32:03 De invloed van Marvel en het beste (en slechtste) van het MCU
43:45 Vooruitblik

Één reactie op “MovieInsiders #332: Doctor Strange in the Multiverse of Madness, De invloed van Marvel en het beste (en slechtste) van het MCU”

Toch een korte aanvulling op het format van de superhelden die overstappen naar andere films. Dit is toch wel een keer gedaan… en goed! Erg goed!
Unbreakable (een van de beste superheldenfilms naar mijn mening) en de ‘vervolgen’ waren erg goed en hebben dit format ook toegepast maar aanvullend als onverwacht drieluik uitgebreid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *